slen

Manipulatorji

Industrijski manipulatorji in rešitve za ročno upravljanje tovora.

Dizajn in izdelava rešitev za elektronsko manipulacijo ročnega tovora in bremen ki izboljšuje varnost in ergonomijo.

Scaglia Indeva je prvo podjetje na svetu, ki je apliciralo elektroniko v industrijske manipulatorje. Že od leta 1970 je bilo vodilno podjetje na področju produkcije Inteligentnih naprav z ekskluzivnim produktom ”INDEVA”.

INDEVA, danes sinonim z razvitim Ergonomskim Industrijskim manipulatorjem, omogoča operaterju dvigniti in upravljati s tovorom, kot da je podaljšana človeška roka.
INDEVA prispeva k povečani produktivnosti in pomaga znižati stroške poškodb tovora/produkta ter minimizira poškodbe povezane z delom.  Za ročno upravljanje produktov/bremen visoke vrednosti, za upravljanje ciklov ki se ponavljajo in zahtevajo ponavljajoče hitre gibe. INDEVA je najbolj varna in najbolj produktivna dvižna naprava trenutno na voljo na trgu, ker ponuja hitrost, odzivnost in fleksibilnost človeškega operaterja z močjo stroja. Je takorekoč popolna rešitev za hitre, ponavljajoče se gibe in počasne natančne umestitve tovora ali bremena.

Najbolj popolna paleta industrijskih manipulatorjev na trgu danes!

INDEVA manipulatorji so evolucija že znanih pnevmatskih industrijskih manipulatorjev. So inteligentni elektronsko vodeni sistemi. Seveda Scaglia INDEVA ponuja tudi tradicinalne pnevmatske dvižne manipulatorje in zadovoljuje individulne potrebe strank v kontroliranem okolju kjer je nevarnost eksplozije, po ATEX Regulativu.
Več o Indeva manipulatorjih:

Vsi manipulatorji Liftronic® Series pripadajo INDEVI, najnovejša tehnologija inteligentnih naprav.
Manipulatorji PN Serije so tradicionalni manipulatorji z pnevmatskim nadzorom.

Prednosti Liftronic® INDEVA industrijskih elektronskih manipulatorjev v primerjavi s tradicionalnimi pnevmatskimi manipulatorji.

Vizije in dosežki

KATALOG INDEVA-MANIPULATORS

KATALOG MODELIRANJE