slen

Manipulatorji

Manipulatorji INDEVA so ergonomske naprave za lahkotno dvigovanje bremen do 320kg, z največjo mero varnosti.

Manipulatorji podjetja Indeva so najbol dovršeni manipulatorji na trgu.

Manipulatorji so izdelani ergonomsko, kar omogoča elektronska manipulacija ročnega tovora in bremen z varnostjo.

INDEVA je evolucija že znanih pnevmatskih industrijskih manipulatorjev. So inteligentni elektronsko vodeni sistemi. Seveda Scaglia INDEVA ponuja tudi tradicinalne pnevmatske dvižne manipulatorje in zadovoljuje individulne potrebe strank v kontroliranem okolju kjer je nevarnost eksplozije, po ATEX Regulativu.

Indeva je prvo podjetje na svetu, ki je apliciralo elektroniko v industrijske manipulatorje.
Že od leta 1970 je bilo vodilno podjetje na področju produkcije Inteligentnih naprav z ekskluzivnim produktom ”INDEVA”.
INDEVA, danes sinonim z razvitim Ergonomskim Industrijskim manipulatorjem, omogoča operaterju dvigniti in upravljati s tovorom, kot da je podaljšana človeška roka.
Liftronic prispeva k povečani produktivnosti in pomaga znižati stroške poškodb tovora/produkta ter minimizira poškodbe povezane z delom.
Za ročno upravljanje produktov/bremen visoke vrednosti, za upravljanje ciklov ki se ponavljajo in zahtevajo ponavljajoče hitre gibe. INDEVA je najbolj varna in najbolj produktivna dvižna naprava trenutno na voljo na trgu, ker ponuja hitrost, odzivnost in fleksibilnost človeškega operaterja z močjo stroja. Je takorekoč popolna rešitev za hitre, ponavljajoče se gibe in počasne natančne umestitve tovora ali bremena.

Najbolša izbira manipulatorjev na trgu!

manipulatorji

INDEVA ponuja standardne izvedbe in tudi manipulatorje z zahtevnejšimi orodji po naročilu. Nosilnosti manipulatorjev so do 5-320kg odvisno od vaših potreb.  Vsa orodja ter manipulatorji imajo CE certifikat. Prav tako nudimo servis in rezervne dele. Če nas kontaktirate vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri orodij ter vrste manipulatorja, ki bo optimalen za vaše potrebe. Z ergonomskimi  INDEVA napravami boste razbremenili delavce, ergonomsko prilagodili delovno mesto, dvignili produktivnost in pa seveda omogočili varno prenašanje bremen.

Več o podjetju INDEVA si lahko pogledate na spodnjih povezavah.

 Liftronic® Series INDEVa, najnovejša tehnologija inteligentnih naprav.
PN Serije so tradicionalni manipulatorji z pnevmatskim nadzorom.

Prednosti Liftronic® INDEVA industrijskih elektronskih manipulatorjev v primerjavi s tradicionalnimi pnevmatskimi manipulatorji.

Vizije in dosežki

MANIPULATORJI KATALOG

KATALOG MODELIRANJE

 

Manipulatorji

Fotografije


Povpraševanje

Več informacij o »Manipulatorji«

Kontaktirajte nas in pripravili bomo rešitev po vaših potrebah.