slen

Magsis d.o.o. podjetje

Podjetje MAGSIS MAGNETNI SISTEMI d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2002. Smo uspešno podjetje z dobro ekipo strokovno usposobljenih ljudi, ki vam nudijo svetovanje in podporo na področju nakupa; magnetnih materialov, magnetne tehnike in inženiringa. Z vizijo zadovoljiti kupca s kakovostnimi izdelki, v kratkih dobavnih rokih in z vrhunsko tehnologijo. Izdelujemo magnete in magnetne sisteme od najenostavnejših do tehnično kompleksnih sistemov. Nudimo celotne rešitve v industrijskih pogonih ter podporo pri tehnologiji, izključno po zahtevah strank.

Naši kupci so podjetja različnih panog industrije, (kovinska, orodjarska, elektro, tehnična, lesna, bela tehnika, plastično predelovalna, prehrambena, medicinska tehnika, avtomobilska…) katerim nudimo z našimi izkušnjami tehnično in ekonomsko najugodnejše rešitve njihovih potreb po magnetnih materialih.

Verjamemo, da boste tudi Vi zadovoljni z našimi izdelki!

Reference:

hidria

fero

iskra

kovis

omco

revoz

swatycomet

žlindra

Vizija podjetja

Podjetje si prizadeva v naslednjih petih letih, postati vodilni proizvajalec magnetnih sistemov, opremljevalec magnetnih industrijskih aplikacij na področju srednje in jugovzhodne Evrope.

Dobavitelj, ki kupcu nudi tehnično in tehnološko dovršene produkte, tehnično in razvojno podporo, ter presega kupčeve zahteve po kvaliteti!

Zgodovina

20.11.2017: V podjetju Revoz Novo Mesto d.d. smo zaključili z večjim projektom kjer smo umestili manipulatorje v njihovo proizvodnjo :Varjenej.

7.11.2017: G.Supra ter podjetje Magsis magneti sta v sodelovanju uspešno realizirali projekt postavitev dveh Liftronic Easy  manipulatorjev v podjetju CECOMP d.o.o. Rešitev : Varjenje.

10.10.2017: Magsis Magneti Sistemi do.o.o je uspešno končalo projekt v podjetju VIRS d.o.o. kjer so postavili Liftronic Easy 80 kg in pri tem prispevali pri rešitvi nakladanja pločevine v CNC stroj.

15.9.2017: V podjetju Swatycomet d.o.o. kjer imajo petnajst enot manipulatorjev INDEVA je Magsis Magneti izvedlo redno vzdrževanje naprav INDEVA ,prav tako pa smo postavili še eno novo enoto INDEVA .

12.5.2017: Podjetje Magsis d.o.o. se je udeležilo predstavitve novega programa LEAN SYSTEM.

15.3.2017: Pridobitev certifikata za servisiranje naprav Liftronic .

10.10.2016: Udeležba na strokovnem izobraževanju ,Tema : Prodaja

7.7.2016: Zaposleni v podjetju Magsis d.o.o. so se udeležili izobraževanja prodaje in servis programa Scaglia INDEVA

7.1.2016: Začeli sodelovanje z uspešnim ameriškim podjetjem Urban Mining Co. , ki je vodilno v reciklaži magnetnih materialov. V letošnjem letu se bo vzpostavila mreža dobave surovin za izdelavo magnetov.

1.4.2015: Podpisali skupno sodelovanje z priznanim italijanskim podjetjem Scaglia Indeva in postali uradni zastopnik za inteligentne elektronske naprave, ki omogočajo ročno manipuliranje po individualnih potrebah strank. Smo zastopniki in distributerji za INDEVA naprave za področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Srbije.  Ponujamo tudi servis, montaže in dobavo rezervnih delov.  http://www.indevagroup.com/

15.9.2011: V letošnjem letu smo pričeli z evropskim projektom kjer sodelujemo z Italijanskim podjetjem za razvoj magnetne tehnike .V sodelovanje je vključeno tudi podjetje TECOS razvojni center kjer nam nudijo veliko tehnično podporo.Projek bo zajemal veliko zananja iz magnetne tehnike in poznavanja magnetnih materialov( SmCo, NdFb,Fe,Ni……)

1.9.2009: Razširili smo naš program še na filtre za emulzijo, ki se uporabljajo v železarnah in ostalih proizvodnjah, kjer prihaja pri brušenju do odpadne emulzije v hladilni tekočini. Z filtri in magnetnimi separatorji, hladilno tekočino učinkovito očistimo vseh nečistoč. V kratkem bomo vključili v prodajni program tudi transporterje za odpadni material.

2.4.2009: Prodajni in proizvodnji program smo obogatili z dvema novima izdelkoma magnetnega valja in z sistemi za betonsko industrijo. Produkte izdelujemo povsem po vaših zahtevah dimenzij, moči in funkcionalnosti. Magnetni valji se lahko uporabljajo za separacijo ali kot brez kontakni motorji pri strojih. Z magnetnimi sistemi za betonsko industrijo, ki se uporabljajo predvsem za enostavno pritrjevanje stranic modula na vibracijskih mizah, pa vstopamo tudi v to panogo gospodarstva.

15.10.2008: Od 20.10.2008 do 23.10.2008 se nahajamo na vsakoletnem seminarju partneskega podjetja  ki se to leto nahaja v Beogradu. Vse zainteresirane vabimo, da se ga udeležijo, kjer se bodo naša podjetja predstavila. Za več informacij nam pišite po elektronski pošti.

28.2.2008: Preselili smo se na novo lokacijo in sicer Dunajska cesta 421, 1231 Ljubljana-Črnuče, kjer vam bomo lahko v novih, večjih in modernejših prostorih, nudili še bolj kvalitetne izdelke, nove zamisli in tako z vami nadeljevali pot k uspehu.

19.11.2007: Našo ponudbo smo obogatili s programom magnetnih tabel za vozila. Izdelamo vam magnetno tablo za vaše vozilo bodisi: taxi, avto šola, intervencija, avto vleka, reklama, itd. Dotrajane in poškodovane table vam tudi popravimo. Izdelujemo tudi po posebnih zahtevah… VEČ: http://www.magsis.si/magnetne-table.html

18.9.2007: V sodelovanju z podjetjem Plastenka d.o.o. v Radomljah, smo razvili sistem separatorja za mlin plastike. Montažo smo izvedli spomladi letošnjega leta, na več mlinov in separator se je izkazal kot zelo uspešna rešitev. Preprečuje vhod kovinskih delov (matic, podložk,ostružkov) v mlin, medtem pa pretok surovine ni prav nič oviran, s separatorjem smo s tem prepečili možnost večjih poškodb in s tem tudi nepotrebnih stroškov. takšen magnetni separator želimo ponuditi vsem, ki imajo podobne težave v svoji proizvodnji. VEČ: http://www.magsis.si/mlin_plastike.html

11.9.2007: Podjetje MAGSIS d.o.o. in podjetje INDENNA-DVIGALA d.o.o., sklenila dogovor o sodelovanju na področju dvižne tehnike. Za industrijsko manipulacijo težkih bremen, bomo dobavljali magnetna dvigala z pripadajočo opremo, medtem ko bo partnerska firma skrbela za konstrukcijske aplikacije, logistiko in podporo. Ciljni trgi poleg domačega, predvsem trgi bivše Jugoslavije.

9.8.2007: Podjetje SINUSIKS d.o.o. postavilo v Aprilu 2007 našemu podjetju novo moderno spletno stran, ki bo dokončana do konca 8. meseca. Stran bo redno ažurirana z novimi izdelki, novostmi, slikami in dogajanji v podjetju. S tem želimo obveščati tako naše dolgotrajne partnerje kot, tudi vedno dobrodošle nove o aktivnostih našega podjetja.

Tudi v bodoče je pri magnetnih materialih za vas na voljo Vaš kolektiv MAGSIS d.o.o.